keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Extra 01

Ja sitten taas pitkästäpitkästä aikaa uutta osaa, tai oikeastaan extraa vasta. Kymppiosa on toki tuloillaan myös joten toivottavasti jaksatte sitäkin odotella.. :)
Tässä ihka ensimmäisessä extrassa on aluksi (muistinvirkistykseksi) kuvat Suffieldeistä ja sitten taloesittely Angela Suffieldin kertomana!
Ps. Perijää saa arvailla, mutta äänestystä ei tämän sukupolven kohdalla taida tulla :--)
Pps. Naattikaa (;

 -----------------------------------------------------------------------------------------
 Samatha Suffield

 Urho Suffield (os. Kinnas)

 Aron Suffield

 Adam Suffield

 Angela Suffield

 Arthur Suffield

 -----------------------------------------------------------------------------------------
 
"Juu, eli minä, Angela, esittelen teille meidän viimeinkin valmistuneen kotimme. Pitkään elelimme pienessä hökkelissämme kuudestaan, mutta kun viimein rahaa oli tiskipöydän alla sijaitsevaan lasipurkkiin kertynyt tarpeeksi, voitiin remonttimiehet kutsua rakentamaan tontillemme hulppea kaksikerroksinen (+kellari!) talo."

"Pohjaratkaisun käytännöllisyydestä en ole aivan varma, avointa aulatilaa on ehkä vähän liikaa, mutta ainakin on tilaa hengittää! Alakerrasta löytyy keittiö, ruokailutila, takkahuone ja wc-tilat."

"Koko alakerrassa vallitsee aikalailla beige ja vihreä värimaailma ilman kummempia härpäkkeitä. Ylimääräisen tavaran ja koristuksen puute tosin voi johtua siitäkin, ettei rahaa sisustukseen ollut käytettävissä mitenkään ylenpalttisesti. Osa huonekaluistakin jouduttiin ostamaan käytettyinä tai ruinaamaan lahjaksi naapureilta. Melkein ainakin."

"Aulasta löytyy siisti vanha flyygeli joka on nettihuutokaupasta bongattu. Isä huusi sen ihan kelpo hintaan ja maalasi sen pinnan uudelleen. Muutamaa puuttuvaa kosketinta tosin ei pystytty korjaamaan, mutta toistaiseksi se ei ole haitannut ketään, eihän meillä kukaan edes osaa soittaa pianoa kissanpolkkaa enempää."

"Rauhallinen takkahuone kuuluu omiin suosikkeihini talon huoneista. Tänne voi rauhassa paeta vaikka kirjaa lukemaan tai muuten vain rentoutumaan aivan erityisen pehmeillä sohvilla. Takkakin on kiva toisinaan lämmittää, mutta meidän perheellä hajamielisenä porukkana se on aikamoinen riski.."

"Sitten keittiö jonka sisustuksen kanssa tapeltiin ja kauan! Työtasojen pinnat ehdittiin valita jo moneen kertaan ennenkuin kaikki olivat tyytyväisiä ja hyvää hellaa oli yllättävän vaikea löytää, ainakaan äidin kriteereillä. Valmista kuitenkin tuli, ainakin toistaiseksi."

"Ruokailutilaan on käynti näyttävästä kaaresta keittiön kautta. Moderni ruokailuryhmä on sentään aivan uutena tilattu, äiti selasi eri firmojen huonekalukuvastoja päivätolkulla, kokosi kollaaseja ja kysyi jokaisen samaan tilaan sattuvan mielipidettä tuolien päällyskankaiden väristä ja kuosista. Ihan kalleinta ei valittu, mutta kaukana ei kyllä oltu. Massiivinen kattokruunu on peräisin jostain antiikisten esineiden huutokaupasta josta Aron sen huusi. Lisäksi hän sai siitä muutaman prosentin henkilöstöalennuksen, sillä huutokauppa järjestettiin hänen työpaikallaan liiketalolla."

"Kylpyhuone on varmasti käytännöllinen käytössä, mutta kuvatessa ei niinkään. Siinä on pieni aulantapainen jossa sijaitsee lavuaari, lääkekaappi ja sen sellaista. Siellä on myös kaksi ovea, joiden molempien takaa löytyy pienenpieni huone. Vasemmanpuoleisessa suihkukoppi ja oikeammanpuoleisesta wc. Näin ollen kukin saa asioida rauhassa, mutta suurempi ruuhka pitäisi välttää. Toivottavasti ainakin!"

"Yäkerran aula on niinikään tyhjää täynnä, tietokonepöytää lukuunottamatta siellä ei juuri muuta olekaan kuin oranssiraitaista tapettia, ovia ja ikkunoita."

"Vanhempien poikien huone on (minun mielestäni!) vähän karu, vuodevaatteet tosin piristävät muuten niin harmaata kokonaisuutta. Tähänkään tosin ei satsattu niin hurjalla rahasummalla, kun nyt jo aikuisiksi kasvaneet pojat varmaankin piakkoin lentävät pesästään. Noin niinkuin kuvainnollisesti."

"Sitten minun ja Arthurin huone. En oikein tiedä mitä tästä sanoisin, sisustuksesta vastasin lähinnä minä, mutta otin toki myös veljeni huomioon enkä täyttänyt huonetta vaaleanpunaisella tyttökrääsällä. Tai sitten minäkin pidän violetista."

 "Pyykkihuone, puhtaan valkoinen kirkkaanpunaisten laitteiden kera. Kuten nähdä saattaa. Äiti oli aivan innoissaan heti laittamassa ensimmäisäistä koneellista pyykkiä pyörimään, mutta siihen se innostus sitten jäikin ja pesulakäynti-ikävä iski heti. Niinpä äiti päätti, että pyykkihuone puretaan ja sen tilalle keksitään jotain muuta, uudet pyykinpesuvehkeetkin ovat nyt myynti-ilmoitustaululla supermarketin seinällä."

"Kylpyhuone jatkaa pyykinpesuhuoneen punavalkoista värimaailmaa ja on selvästi hillitympi kuin alakerran versio. Olisin tahtonut tänne kylpyammeen, mutta mokomat remonttireiskat olisivat laskuttaneet sellaisen asentamisesta sellaiset summat joita ei tässä talossa kyllä nähdä vähään aikaan."

"Yläkerrasta pääsee myös pienelle ja sievälle parvekkeelle joka on meidän perheessä nimetty pakopiiloksi. Kovin salainen piilo se ei tokikaan perheen kesken ole, mutta vieraat eivät sinne ensimmäisenä eksy. Iltaisin on myös mukava istahtaa katselemaan tähtitaivasta Adamin kirpputorilta löytämälle ikivanhalle sohvalle josta nousee ummehtunut haju joka kerta kun siihen kellahtaa."

 "Takapihalle rakennettiin iso ympyränmallinen uima-allas ja sen viereen kannettiin muutama pehmustettu lepotuoli. Jokaisen nuoremman ja vanhemman iloksi pihalle koottiin myös trampoliini ja isän iloksi ostettiin myös pihagrilli. Lämpimiä kesäiltoja odotellen siis!"

12 kommenttia:

 1. Ups, Samathan ja Urhon huone unohtui... Lisään sen vähän myöhemmin kun jaksan taas avata pelin ja käydä sen kuvaamassa, tosin ei se kummoinen ole :D

  VastaaPoista
 2. Kiva kun saatiin Suffieldeillekin jatkoa :---)
  Oli mukava... no, extra. Uusi talo näytti ihan mahtavalta!
  Oli taas hirmu sulavaa tekstiä, hyviä kuvia jne.
  Oli kiva mun mielestä ainakin kun kirjotit Angelan näkökulmasta ja lisäilit sinne kaikkia juttuja esim että mitä mieltä Angela on eri huoneista ja näinn... Ettei tullu vaan sellasta "Joo tässä on olohuone, tässä keittiö, tässä vessa ja tässä piha olkaatte hyvä."
  Hyvä hyvä!

  VastaaPoista
 3. muuten hieno, paitsi tota aulatilaa oli vähän liikaa...

  VastaaPoista
 4. Miten ihmeessä en muka oo lukenu tätä ennen??? Siis nimi Suffield on hyppiny silmille koko ajan ja on ollu sellanen olo et oon lukenu, ja ei mikään ihmekkää ku luin uusimman normiosan enkä tajunnu pahemmin mistään mitään. Palasin prologiin ja totesin, et tää on vissiin ollu sillä "luen ku kerkeen luen ku jaksan luen ku ehin" -listalla ilman et oisin sit koskaan muistanu lukea saatika muistanu etten ole lukenu edes :D

  Tää tarina on lievästi sanoen täydellinen. Kai se oli kohteliaisuus? En taas osaa :D
  Kuvat on mahtavia ja teksti on todella hyvää, juoni on mukava, ei liian vilkas mut ei myöskään tylsä. Kirjotat mukavasti eri asioista ja vähän erilaisemmin ku moni muu mitä oon lukenu, esim. nuo stadionin pelinäytökset etc. on tosi kiva lisä.

  Miten miusta näyttää myös, et kuvanlaatu, ehkä jopa resoluutio ois muuttunu viimesimmän osan ja extrosan välillä? Ootko saanu uuen näyttärin tai jotain? Välilä nimittäin Samathan naama ei oo nii miellyttäny minuu, mut sehä on tosi kaunis vanhus. Lapsista tykkään eniten Angelasta. Varmaan koska tyttö on kaunis ja omaa asennetta, ja tykkään nyt yleensäkkii naispuolisista simeistä enemmän. Toki pojatkii, etenkii kaksoset, on tosi komeita tapauksia!
  Kuviin viellä, et tykkään rajauksista :D

  Talo on aivan ihana. Tuo sininen väri on joku hienoin. Sisällä nuo pystyraidat on niin nam etenkii yläkerrassa, ja rakastuin takkahuoneeseen. Ei sitä pelatessa koskaan tuu ajateltua et tavaroita vois asetella tolleen lievästi vinoonkii! Upeeta jälkee! :)

  Yksi pieni risu, mut niin pieni ettei sitä voi edes risuks kutsuu vaan pelkästään vinkiks on, et muutamassa ekassa osassa tekstin ekasta sanasta osa on kuvan vieressä, ja sen todennäkösesti korjaa joko välilyönnillä/enterillä kuvan ja tekstin väliin tai muuttamalla kuvan asetukseks "Keskellä", you know? :)

  Toivottavasti jatkoa seuraa, mut älä panikoi, hyvää kannattaa odottaa ja tiiän sen tunteen ku ei vaan jaksa avata peliä tai vastaavaa :D

  Linkitän muuten ehottomasti Suffieldit, linkitä Firqut mikäli kiinnostaa :) Sie ainakii sait taas yhen vakiolukijan lisää.

  -MCRmadness & Firq Life
  http://firqlife.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Ihana ja uus lukija ;)

  VastaaPoista
 6. Tosi hienoja simejä ja talo on myös upea =)

  VastaaPoista
 7. Seuraavaa osaa odotellessa... :)

  VastaaPoista
 8. Toi noitten talo on jotenki aivan yli kotoisa. Kunpa mullaki olis simssis varaa.
  -MulkinOnSims

  VastaaPoista
 9. Uusi lukija :) Luin just äsken kaikki luvut putkeen ja hyvältä näyttää. Tykkään tosi paljon kerronnasta ja kuvista yms. Välillä tosin toistat noita sanoja hassusti samassa lauseessa, mutta eipä niitä kohtia loppujen lopuksi niin paljoa ole, että se häiritsisi.

  ps. Ei vaan pysty tajuumaan, että miten saat bloggerilla noi luvut näkymään tuonne sivuun tuolla tavalla. Itsellä näkyi vaan kuukausittain ne, sillai oudosti.

  VastaaPoista
 10. Todella hyvä, mäkin aloin lukemaan vasta viimeviikolla tätä ja nyt sain luettua kaikki osat :) Toivottavasti tulee pian uusi osa!

  VastaaPoista
 11. Tykkään todella paljon sun blogistasi, ja jäinkin eilen aivan koukkuun ja luin kaikki osat kerralla! :) Uutta osaa odotellessa ! :))
  Ps. Ihana tuo talo! Itsekkin haluaisin sinisen talon, mutta en tiedä miten saisin siniset puupinnat...

  VastaaPoista
 12. mistä oot noi matot hankkinu ? ootkos ladannu exchangesta ? (:

  VastaaPoista